KURUMSAL TASARIM ÖZELLİKLERİ

Ömür boyu Lisans ve Güncellemeler

Her biri birbirinden özel farklı tasarımlarımızdan dilediğinizi seçebilir, firmanıza göre % 100 özelleştirebilirsiniz. Satın almış olduğunuz tasarımı firmanıza ömür boyu lisanslıyoruz. Tüm güncellemeleri bizimle çalışmasanız dahi, ömür boyu güncelliyoruz. Profesyonel web tasarımlarımız kolay anlaşılır, tamamen özelleştirilebilir bir düzene sahiptir. Firmanıza ve kurumsal kimliğine göre % 100 özelleştirebilirsiniz

Türkçe Tema ile Site Düzenleme

Çağrı Tasarım temalarımız süper hızlı bir arayüz sağlayan tasarımlarımızla her zaman yanınızdayız.

Önce kullanıcı deneyimine odaklanan CT Web, kullanıcılara sayfaları sürekli yenilemeye gerek kalmadan çok hızlı ve sorunsuz arayüzü sağlamak için güçlü bir AJAX teknolojisi kullanır.

Detaylar için TIKLAYINIZ

SSL Güvenlik Sertifikası

Sunucu ile istemci (yani kullanıcı) arasındaki veri akışını şifrelemeye yarayan SSL (Secure Sockets Layer) güvenlik sertifikası ücretsiz olarak sitenize entegre edilir. Böylece siteniz ile kullanıcı bilgisayarları arasındaki bağlantı şifrelenerek, güvenlik duvarı oluşur.

Kısaca adres çubuğunun yeşil olması, sitenize girildiği anda gerçek bir şirketle muhatap olunduğunu gösterecek ve güven faktörünü en üst düzeye çıkarırken bu durumun satışlarınıza da yansımasını sağlayacaktır.

İletişim ve SSS Bilgileri

Ziyaretçilerinizin en sık kullandığı alanlardan birisi de iletişim ve sık sorulan sorular alanıdır. CT Web iki alanı da tek bir sayfada yapılandırarak, ziyaretçilerinizin size ulaşmasını kolaylaştırıyor.

Çoklu Tasarım Modülleri

Tasarımlarımız kurumsal kimliğinize göre yüzlerce tasarımlarımız arasından seçilerek tamamen özelleştirilir ve firmanıza ücretsiz olarak lisanslanır. Tüm tasarımlarımıza BURADAN bakabilirsiniz.

Optimize Hız

CT Web temasıyla artık yavaş web siteleriyle savaşmanıza gerek yok. Optimize hız ve performans alanındaki en iyi uygulama tekniklerini deneyimlemek ve uygulamak için çok çalıştık. CT Web, CSS ve JS dosyalarını yalnızca ihtiyaç duyulan sayfalara yüklemek için benzersiz bir mekanizmaya sahiptir.

CT Web olarak hız optimizasyonu için sadece tema hızı ile sınırlı kalmadık. Bununla birlikte profesyonel WP-Rocket uygulamasını da siteye entegre yaptık. Böylece sitenize önbellekleme, eklentiler için CSS ve JS entegrasyonlarını da otomatik olarak yapılmasını sağladık

SEO Çalışmaları

Tüm tasarımlarımız % 100 SEO uyumlu olup, standart SEO uygulamaları ücretsiz olarak yapılır ve arama motorlarına gönderilerek, sıralama entegrasyonu sağlanır.

Tarayıcı & Mobil Uyumu

Web tasarımlarımızın tamamı, tüm tarayıcılar için % 100 uyumludur. 

Bunula birlikte; tüm tasarımlarımızmobil uyumlu olup, tüm uygulamalarda % 100 performansla çalışır.

Sosyal Medya Entegrasyonları

Günümüzde ürün ya da hizmetleri tanıtmanın etkili yollarından birisi olan sosyal medya uygulamalarına oldukça fazla önem veriyoruz. Bu doğrultuda siz de oluşturmuş olduğunuz sosyal medya bağlantılarınızı sitenize kolayca entegre edebilirsiniz

Canlı Sohbet Uygulamaları

Müşterilerinizle iletişiminizi her zaman aktif tutacak Canlı Sohbet Uygulaması sitenize entegre edilerek aktif hale getirilir. Bu uygulama ile Whatsapp dışında, telefon görüşmesi, SMS, Facebook Massenger, Facetime, Telegram ve Skype uygulamalarını aynı anda kullanabilirsiniz.  Örnek Çalışma için BURAYI inceleyebilirsiniz.

Hakkımızda & Portföy Alanı

Firmanızın kurumsal kimliğini yansıtan hakkımızda, portföy ve hizmetlerimiz alanı profesyonel ekiplerimizce hazırlanan Elemontor uygulaması ile yapılmıştır. Düzenlemeler tarafımızca yapılabileceği gibi, siz de basit bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Otomatik Sosyal Medya Paylaşımı

Otomatik sosyal medya paylaşımı, web sitesine gelen trafiği artırmak, daha fazla ziyaretçi çekmek ve web sitesinin görünürlüğünü artırmaya yardımcı olmak isteyenler için mükemmel bir uygulamadır. Pazarlama ajanslarından, sosyal medya pazarlamacılarından, blog yazarlarından, geliştiricilerden, e-ticaret web sitelerinden diğer tüm  küçük işletmelere kadar hemen her kesim için gerekli bir uygulama olan Sosyal Medya modülü sitenize otomatik olarak eklenir.

Form Oluşturma ve Raporlama

Form Oluşturma ve Raporlama Modülü, interaktif (etkileşimli) formlar oluşturmanız ve web sitenize entegre etmeniz için mükemmel hazırlanmış bir uygulamadır. Bu uygulamada hazır formlar kullanabileceğiniz gibi, sürükle-bırak modülü ile kendiniz de yeni form oluşturabilirsiniz.

Randevu Alma ve Planlama

Randevu alma ve planlama modülü, çevrimiçi rezervasyon ve zamanlama, çevrimiçi faturalar, bildirimler ve Google Takvim senkronizasyonu ile tamamen özelleştirilebilir rezervasyon formudur. Bu modülle ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup, 2023 Ocak tarihinde devreye alınacaktır.

Personel Yönetim Sistemi

Personel Yönetim Sistemi (PYS) modülü temel mantık olarak çalışanların eğitim ve diğer bilgilerini saklamak için geliştirilmiş bir modüldür. Bu modül aynı zamanda eğitim kurumları, kolej ve üniversiteler gibi kurumlar için de ekiplerimiz tarafından özelleştirilerek kullanılabilir.

Örnek Çalışmaya buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mantık Formu Modülü

Matematik Mantık Formu Modülü ile basit matematik işlemleri yaparak, ziyaretçilerinize farklı hesaplama uygulamaları oluşturabilirsiniz. Bu modül ile yapabileceklerinizin sınırı matematik formülleri ile yapacağınız işlemlere göre sınırsızdır

Rezervasyon Uygulamaları

Lokanta, fastfood, işyerleri için özel olarak tasarlanmış rezervasyon uygulamaları ekiplerimiz tarafından tasarımlara otomatik olarak entegre edilir. 

Sözleşmeler Uygulaması

Sözleşmeler uygulaması; ödeme formunda veya kullanıcı kayıt işlemleri için kendi şablonunla oluşturacağınız sözleşmeleri, müşteriler için oluşturur, gösterir, onaylatır ve saklar. Üstelik uygulamada çoklu dil desteğine sahip (multi-language) sitelerinizde de kullanmanız mümkün.

Kurumsal E-Posta

Kurumsal e-postanızı güncelleyip geliştirerek daha basit, güvenli ve mobil cihazlarla uyumlu hale getirdik. Artık tüm cihazlardaki hesaplarınızı eşitleyebilir, gönderdiğiniz ve aldığınız her e-postada işletmenizi tanıtabilir, klasörleri yönetebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Üstelik tüm işlemler ücretsiz olarak tarafınıza sunulmaktadır

Sınırsız Hosting

Sınırsız hosting uygulamamız ile firmalarımızın rahat hareket etmelerini sağlamak için hiçbir şekilde limit koymadık. Sitenizi dilediğiniz şekilde, özgürce kullanabilirsiniz.

Hız açısından en yüksek performans gösteren hosting sağlayıcılarımız 0.8 saniye ile sunucularımız olmuştur.  Hosting sunucularımızın bazı değerleri ve özellikleri için TIKLAYINIZ

E-TİCARET TASARIM ÖZELLİKLERİ

Tüm Kurumsal Tasarım Özellikleri dahildir

Kurumsal tasarım özellikleri gerekli olduğunda e-ticaret entegrasyonlarında da kullanılmaktadır.  Sanalpos ve SSL sertifikaları default olarak bulunur. 

Sözleşmeler Uygulaması

Sözleşmeler uygulaması; ödeme formunda veya kullanıcı kayıt işlemleri için kendi şablonunla oluşturacağınız sözleşmeleri, müşteriler için oluşturur, gösterir, onaylatır ve saklar. Üstelik uygulamada çoklu dil desteğine sahip (multi-language) sitelerinizde de kullanmanız mümkün.

WooCommerce Satış / E-Ticaret Entegrasyonu

Yazılım destek ekibimiz sitenize WooCommerce satış için gerekli tüm eklentileri ücretsiz olarak kurar ve çalışır duruma getirir.

Detaylar için lütfen TIKLAYINIZ

“Akıllı Robot” Entegrasyonu

Akıllı robot entegrasyonu sıradan ve basit bir ürün filtreleme uygulaması değildir. Kullanımı oldukça basit, müşterilerinize yalnızca uygun sonuçları göstereceğiniz mükemmel bir akıllı robot filtresidir. Filtreleme sonuçlarını doğrudan filtre içerisinde gösterebilir ya da müşterinizi herhangi bir alışveriş sayfasına yönlendirebilirsiniz. Hazırladığınız filtreyi dilediğiniz yerde gösterebileceğiniz kısa kodlar da mevcuttur

Görsel düzenleyici ve üründe 360° görsel gösterimi

Görsel düzenleyici ile ürün ya da hizmetlerinize sınırsız görsel ekleme özelliği tanımlanmıştır. Yüklediğiniz görselleriniz otomatik olarak sistem tarafından optimize edilir ve arama motorlarına yönlendirilir. Bununla birlikte ziyaretçilerinize 360° görsel gösterimi de sunabilirsiniz. 360° görsel gösterimi ile ilgili örnek çalışmaya BURADAKİ bağlantıdan ulaşabilirsiniz

Üründe video tanıtım gösterimi

Ürün ya da hizmetlerinizi tanıtmanın bir diğer yolu ise video tanıtımlarıdır. KRC Ekibi olarak ürün ya da hizmetleriniz için youtube, vimeo gibi uygulamalar ile kendi sunucunuzdan ekleyebileceğiniz video linkleri ile ziyaretçilerinize gösterim sunabilirsiniz. Video gösterimi ile ilgili örnek çalışmaya BURADAKİ bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kademeli Fiyatlandırma

Kademeli fiyatlandırma, satıcıların en çok talep ettiği satış uygulamalarından birisi de çok al az öde entegrasyonudur. KRC Web olarak satışlarınızı artırmak için biz de üründe ayrı fiyat uygulamasını devreye aldık. Bu uygulama ile dilediğiniz kadar miktar/fiyat ayarlaması yaparak, ürünlerinizin satışını artırabilirsiniz. Örnek uygulama için BURADAKİ bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

Müşteri grubuna göre fiyat belirleme

Müşteri grubu oluşturarak, tanımladığınız müşteri ya da müşteri grubuna göre özel fiyatlandırma yapabilir, özel indirimler, kargo tanımlamaları, ödeme seçenekleri tanımlayabilirsiniz. Bu tanımlama ile her müşteri grubu tanımladığınız fiyattan ürün satın alabilir, belirlediğiniz seçeneklere göre işlem yapabilir.

Minimum/maximum miktar belirleme

Minimum/Maximum miktar belirleme uygulamasını dilediğiniz üründe, kategoride uygulayabileceğiniz gibi, kullanıcı grubuna ya da kullanıcıya (müşteriye) göre de uygulayabilirsiniz. Ziyaretçi seçtiğiniz üründe ya da kategoride belirlediğiniz değere göre satın alma yapabilir.

Ürünlere Dinamik Kurallar Ekleme

Dinamik kurallar, satışlarınızı artıracak çok fonksiyonlu, müşteriyi eyleme geçirecek işlevleri olan uygulamalardır. Dinamik kurallar ile yapacaklarınız neredeyse sınırsızdır

  • İndirim tutarı
  • indirim yüzdesi
  • Ücretsiz kargo
  • Bir fiyat belirleyin (sabit fiyat)
  • Fiyatı gizle (gizli fiyat)
  • X Satın Alın 1 Ücretsiz İndirim Alın
  • Ödeme Yöntemi İndirimi
  • Ödeme Yöntemi Maksimum Sipariş
  • Minimum sipariş miktarı
  • Minimum sipariş miktarı
  • Maksimum sipariş miktarı
  • Maksimum sipariş miktarı
  • Vergi muafiyeti
  • Gerekli çoklu
  • Vergi/ücret ekle
Teklif Yönetim Sistemi

Tekliflerin nasıl çalıştığına dair heyecan verici yeni uygulamalarımız ile hem müşterilerinize, hem de modülü satan alan mağazalarımıza harika olanaklar sunuyoruz.

Artık özel tekliflerinizi, işveren gruplarına göre hazırlayarak, özel PDF formatında gönderebilirsiniz. Hazırladığınız e-teklifler e-posta yolu ile işverenlerinize ya da özel müşterilerinize gönderebilir, işverenden gelen teklifleri değerlendirebilir, yeniden teklif verebilirsiniz.

Müşteri hesabı uygulamaları

İşveren ve müşteri hesabı e-ticaret uygulamalarımızın olmazsa olmazları arasında olup, çoklu entegrasyonlarla ziyaretçilerinizin aktif olarak kullanacakları bir alandır.

İşveren hesabı alanı ile ilgili tüm uygulamalar teknik ekibimiz tarafından hazırlanmış olup, aktif olarak kullanıma hazırdır. Uygulama içerisinde işveren ve müşterilerinizin kullanacağı alanlar ise;

 

  • Siparişlerini takip edebileceği SİPARİŞLER alanı
  • Yönetim ile görüşmelerini sağlayacak Göüşmeler/Mesajlar alanı
  • İşveren Teklif Yönetim Alanı
  • İşverenlerin oluşturdukları Satın Alma Listeleri
  • Toplu Sipariş alanı
  • Alt Hesaplar (İşverenlerin oluşturacakları alt hesap alanı)
  • Adres bilgileri Alanı
  • Hesap Detayları Alanı
  • Açık Artırma ve İhale Takip alanı
  • Favori Listeleri
Üründe indirim zaman sayacı

WooCommerce uygulamasının içerisinde bulunan indirim zamanlama uygulamasını ürünlere ekleyerek, her ürün için indirim zaman sayacı ekledik. Böylece müşterilerinizin indirimli ürünlerinizi takip etmesi daha da kolaylaşacaktır.

Toplu Sipariş Entegrasyonu

Tasarımlarımızda toplu olarak sipariş verme imkanı da mevcuttur. Bu modülümüz özellikle şirketler/işverenler genellikle tam olarak ne aradıklarını bildikleri, daha önce sipariş verdikleri ürünleri tekrarladıkları veya tam olarak hangi SKU’ları aradıklarını bildikleri için hızlı bir şekilde sipariş vermelerini sağlar

E-Ticaret Cüzdan Uygulaması

Tasarımlarımız, işveren/müşterilerin e-ticaret sitenizde bir cüzdan uygulaması sistemini kullanmasına olanak sağlar. Cüzdan sistemi, müşterilerin daha sonra web sitenizde ürün satın almak için bu fonları kullanmaları için ön ödeme yapmalarına olanak tanır.

Geri Ödeme/İade Uygulaması

Geri ödeme uygulaması, işveren veya müşterilerin siparişlerini aynı uygulama içerisinde tek tıkla geri iade etmelerine imkan tanır.

Döviz Modülü

Para birimi değiştirme ve döviz modülü ile, ziyaretçilerinizin ürün fiyatı para birimlerini gerçek zamanlı olarak değiştirmesine ve seçilen para biriminde ödeme yapmasına olanak tanıyan uygulamadır. Bu modülümüz ile birden fazla para birimiyle tüm ülke ve bölgelerde kolaylıkla satış yapabilirsiniz

Gelişmiş Kargo Yönetimi

Gelişmiş kargo yönetimi modülümüz, hem sipariş takip sürecini şeffaf ve izlenebilir hale getirecek, hem de ürünlerinize uygulanabilir bölgelere göre kendi sevkiyat yöntemlerinizi yapılandırmanızı sağlayacak

Sipariş Takip Modülü

Müşterilerinizin sitenizden satın aldıkları siparişlerini takip edebilmelerine olanak sağlayan “Sipariş Takip Modülü” uygulaması devreye alınmıştır. Bu modül ile müşterileriniz verdikleri siparişlerin takibini kolayca yapabilecekler